Gratulationer

Gratulationer

Vi har många duktiga ekipage som är ute och tävlar!
Här hittar ni de senaste resultaten!

Grattis Maria & Heidi

som tävlade i rallylydnad nybörjarklass på Varbergs BK  den 9/8, dom gjorde 2 starter varav en 3:e placering på 98 poäng och den andra starten gav 84 poäng. 

Grattis Maria & Heidi

som tävlade i rallylydnad nybörjarklass på GMBK  den 27/7, dom gjorde 2 starter varav en 1:a placering på 99 poäng och den andra starten gav 89 poäng. De tog även titeln RLD N.

Grattis Maria & Heidi

som tävlade i rallylydnad nybörjarklass på Jönköpings Brukshundklubb den 15/7, dom gjorde sin debut och fick 94 poäng. 

Grattis Marjut & Sirpa

som tävlade i rallylydnad fortsättningsklass på Färgelanda Brukshundklubb den 12/7, dom gjorde 3 starter varav en 2:a placering på 96, en 3:e placering på 95 poäng och den tredje starten gav 92 poäng och en 4:e plats. De tog även titeln RLD F.

Grattis Ida & Doris

som tävlade i rallylydnad fortsättningsklass på Färgelanda Brukshundklubb den 12/7, dom gjorde 3 starter varav två slutade med klassvinst på 97 & 98 poäng. Tredje starten gav 92 poäng och en 4:e plats. De tog även titeln RLD F.

Grattis Marjut & Tusan

som tävlade i rallylydnad mästarklass på Färgelanda Brukshundklubb den 11/7, dom gjorde 1 starter som gav dem ett CERT på 93 poäng. De tog även titeln SeRallyCh.

Grattis Ida & Doris

som tävlade i rallylydnad nybörjarklass på Färgelanda Brukshundklubb den 27/6, dom gjorde 3 starter varav två slutade med klassvinst på 99 & 97 poäng. Tredje starten gav 89 poäng och en 3:e plats. De tog även titeln RLD N.

Grattis Maria & Terror

som tävlade i rallylydnad nybörjarklass på Ulricehamns Brukshundklubb den 6/6, dom tog sitt andra kvalificerande resultat på 78 poäng.

Grattis Maria & Terror

som debuterat i rallylydnad nybörjarklass på Alingsås Brukshundklubb den 4/6, dom tog sitt första kvalificerande resultat på 78 poäng.

Grattis Maria & Petra

som tävlat agilityklass 2 på Härryda Hundarena den 6/1, 18/2 och 8/3, det har resulterat i dom tagit tre pinnar.

Grattis Ellen-Elisabeth & Harriet

som tävlat rallylydnad nybörjarklass på Orust Brukshundklubb den 7/3 och tog ett kvalificerande resultat på 94 poäng

Grattis Isabella & Leo

som tävlat rallylydnad fortsättningsklass på Orust Brukshundklubb den 2/2 och tog ett kvalificerande resultat på 95 poäng